To my foreign friends, I am sorry not to have translateded everything. My english is not too good.

Fjellsylv er produkter frå Fyresdal

Ein vakker bygd heilt vest i Telemark, omgitt av høge fjell og brusende elver, duftende furuskog og eit rikt dyreliv. Eit miljø fylt av gamle tradisjonar, respekt og kreativitet. Ein plass å kome i kontakt med seg sjølv.
Ein god plass å bu.

Her er det mye vakkert å hente inspirasjon fra, noe som jeg benytter meg av når jeg ønsker å uttrykke meg. Jeg er glad i å tegne å male, og å lage saker av de materialene som jeg finner i skogen og på fjellet. Jeg er også glad i å "tegne" på stål og sølv. Gravere heter det visst.

Jeg er selvlært, autodidakt heter det på fint norsk, og er stolt av det. Jeg har årelang utdannele i selvstudier.

Som regel blir det ingen like produkter, hvert enkelt produkt er laget akkurat der og da, utifra materialet og inspirasjonen. Jeg ønsker å ha det slik, for å kunne lage produkter som betyr noe for meg, for å kunne lage det som jeg synes er vakkert.


Jeg mener nemlig at hvis jeg får lage noe, og føler en intensitet og glede over det jeg gjør, så blir det så mye bedre enn hvis jeg skulle lage masseproduserte saker.


Økonomisk, nei.
Enkelt og greit.
Men det er slik jeg vil ha det, for jeg ønsker å levere fra meg noe som som jeg ikke behøver å skjems over, jeg ønsker å gjøre mitt beste, det betyr mye for meg.

Slik ønsker jeg å leve.

Anne